Košarica

Pomoč preko telefona: +386 31 450 836

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €

Kako nalepiti nalepko?

V tej blog objavi, vam bomo pokazali kako najbolj enostavno nalepiti nalepko.

POMEMBNO: V zimskem času bodite pazljivi, da površina avta ni mrzla/ledena, saj boste tako težje nalepili nalepko. Avto je priporočljivo imeti čez noč v garaži in nalepko takrat nalepiti. Če nimate opcije garaže, je priporočljivo avto imeti malo na soncu, da se kovina otopli.

V primeru, da se boste lotili na mrzel avto, jo je potrebno res previdno lepiti, saj se na začetku ne prime, kot bi se morala in se hitro uniči.

1. Očistimo površino/vozilo

Priporočamo vam, da najprej očistite površino, kjer bomo nalepili nalepko. To lahko storite z vodo, kjer poskrbimo, da je površina brez vidnih sledi praha, mrčesa, …

Vlažno površino dobro obrišemo z brisačo.

To je pomembno, da pod nalepko ni raznih “bunkic”, ki nastanejo zaradi neočiščene površine.

2. Priprava nalepke za polepitev

Vzamemo vozniško, bančno kartico ali kakršnokoli drugo trdo kartico. To bomo potrebovali za dobro pričvrstitev nalepke. Nalepko najprej podrgnimo, pazimo, da ne preveč, da se ne uniči.

Toliko, da se lepo odlepi iz orginalne podlage.

V tej fazi, lahko preverimo, če je nalepka dobro priterjena na prenosno folijo. To storimo tako, da prenosno folijo malo odlepimo od površini in si ogledamo, če je folija odstopila od originalnega paprija, če je in se lepo prime prenosne folije, pomeni, da je pripravljena za polepitev.

3. Kako nalepiti nalepko na površino (male nalepke)

Nalepko odlepimo od orginalne podlage (tukaj pazimo, da jo odlepimo iz zgornjega/spodnjega roba nalepke do drugega – vsaj 45 stopinjski kot) ter jo natančno namestimo na željeno podlago.

Položimo jo lahko iz enega kota v drug kot (nekje 45˙stopinjski kot lepljenja) ter ko je že na površini pod enakim kotom podrgnemo s trdo kartico. Nakoncu lahko še s prsti preverimo, če je nalepka povsod dobro prijela in smo končali.

4. Kako se lotimo velikih nalepk? (velike nalepke)

Veliko nalepko, najprej pozicioniramo na površino, kjer jo bomo prilepili. Ko je na mestu, jo na vseh robovih pritrdimo z selotejpom – najboljši je ta, ki je za stene. Glavno pritrditev naredimo na sredini nalepke (tukaj dobro nalepimo, saj nam bo držala celotno nalepko).

Nato najprej odlepimo – prilepimo – pogladimo eno polovice nalepke, šele potem pa drugo polovico.

To naredimo tako, da polovico odstranimo od podlage, odrežemo originalni papir, kjer je nalepka ter iz sredine ven gladimo samo nalepko. Postopek ponovimo za drugo polovico.

5. Dodatna vprašanja?

Če imate dodatno vprašanje, skrb, … nam lahko pišete na naš email naslov:
info@kupinalepko.si ali preko telefona: 031 457 908

Če neveste, kako izbrati pravilno nalepko, vam bo naslednja povezava prišla v upoštev. Se beremo.

6. Video, kako namestiti stensko nalepko

Video kako nalepiti stensko nalepko
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna poštnina

Na naročila nad 30 €

Hitra dostava

Odpošljemo naslednji delovni dan

Raznolikost

Pestra izbira nalepke

100% Varno plačilo

Kreditna kartica / PayPal / Po povzetju