Košarica

Pomoč preko telefona: +386 31 450 836

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €

KATERA BARVA AVTO NALEPKE JE PRAVA

Veliko vprašanj dobimo, ker se stranke ne znajo odločiti katero barvo avto nalepke naj izberejo za svoje vozilo – zato vam v naslednji objavi želimo to čimbolj enostavno razložiti.

Katero barvo avtomobila imamo?

Najprej je potrebno razlčleniti kakšno barva avtomobila imamo in na podlagi tega izberemo željeno avto nalepko.

Primerna barva avto nalepke

Nalepko ponavadi izberemo z najbolj kontrastno barvo, kot jo lahko izberemo. Primer: Na črn avto najbolj paše bela nalepka in na bel avto bo najbolj pasala črna nalepka. (oz. bo tako najbolj vidna).

Avto nalepka Family
https://www.kupinalepko.si/izdelek/family/

Barve lahko med sabo seveda kombiniramo, na spodnji povezavi si lahko pomagate z orodjem za izbiro barv. Izberete svojo barvo avtomobila, stil “tetradic” ter se malo poigrajte z različicami.

https://www.canva.com/colors/color-wheel/

V omenjenem primeru, vam ne bo predlagalo črno ali bele kombinacije nasprotja.

Črne barve nalepke

Ta barva paše predvsem na svetle avtomobile, recimo na belo barvo ali srebrno barvo. Izogibati pa se je potrebno lepljenje črne nalepke na avtomobilska stekla – v praksi se je izkazalo, da je za to primernejša bela barva.

Bela barve nalepke

Kot že zgoraj omenjeno, belo barvo nalepke priporočamo za stekla in temna vozila. Bela se odlično prilega na črne avtomobile in avtomobile temnejših odtenkov. V praksi se je izkazalo, da je največ prodanih nalepk ravno bele barvo – verjetno razlog tiči ravno v tem, da veliko uporabnikov avto nalepko nalepi na steklo.

Če se pri izbiri barve nalepke za avto ne morete odločit pa nas vseeno kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali najti najbolj idealen približek.

Ponujamo vam tudi vizualen predogled na vašem avtomobilu, le pošljite nam fotografijo avtomobila ter nalepke, ki bi jo imeli prilepljeno na vozilo.

Ob vsem tem, pa vam nudimo tudi nalepke po naročilu.

Kako poteka izdelava nalepk po naročilu?

V prvi fazi nas kontaktirajte ter nam predstavite vaše želje. Mi vam odgovorimo in v zelo hitrem času pošljemo nazaj predogled željene nalepke. Po potrebi jo dodatno oblikujemo z vsemi popravki in nalepka je pripravljena za izdelavo. Samo oblikovanje nalepk in posvetovanje vas ne stane popolnoma nič – to naredimo brezplačno, ker želimo čimbolj ugoditi stranki.

Pišite nam na info@kupinalepko.si ali na facebook strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna poštnina

Na naročila nad 30 €

Hitra dostava

Odpošljemo naslednji delovni dan

Raznolikost

Pestra izbira nalepke

100% Varno plačilo

Kreditna kartica / PayPal / Po povzetju